Webdesign

Traffic-sign heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het maken en ontwerpen van websites en webdesign. Daar heeft u als klant uiteraard voordeel van. Verder bent u bij Traffic-sign webdesign geen nummer maar staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel.

WordPress

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken werkt Traffic-sign met WordPress.
WordPress is ervoor gemaakt makkelijk content aan te maken en pagina’s aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan nieuws feitjes binnen uw bedrijf, deze kan uzelf binnen enkele seconden zelf online zetten met uw eigen telefoon.
Dit scheelt u heel veel geld omdat u zelf alle aanpassingen kunt doen op de website.
Traffic sign installeert voor u de website en zal deze voor u onderhouden wat betreft de software update’s.

Huisstyle

Voordat we de wordpress website online zetten zal Traffic sign ervoor zorgen dat de website volledig is aangepast aan uw wensen.
Traffic sign maakt voor u uw eigen template in uw huisstijl, heeft u nog geen eigen huisstijl dan kan Traffic-sign deze voor u ontwerpen

SEO

Nadat de website online staat en het webdesign is goedgekeurd dan is het ook belangrijk dat u gevonden wordt op het grote web. Traffic sign zal u adviseren in het kiezen van een goede domeinnaam. Ook zorgen wij voor de SEO (Search Engine Optimization) dit betekend dat wij er alles aan zullen doen om u zo hoog mogelijk in de Google ranking te krijgen.

Door een paar simpele aanpassingen van Traffic-sign staan we nu in de top 5 van Google…

Vissen in Spanje

Social media

Tegenwoordig ontkom je niet meer aan social media. Social media is een mooi medium om in contact te blijven met uw klanten en kan u helpen hoger in de ranking te komen bij Google.
Traffic sign kan u helpen met het maker van verschillende pagina’s op bijvoorbeeld facebook, Twitter en Instagram.

Een paar van onze klanten…

Agricultural Transport Service in Hoogvliet

Hoogland Multi Onderhoud in Uithoorn

Next Level Business Limo in Zandvoort

Vissen in Spanje in Playa de Chason(Spanje)

Kosten

Niet helemaal onbelangrijk zijn de kosten, Traffic-sign rekent voor het maken van een template en installeren van wordpress een tarief van 275 euro* daarbij betaald u per jaar een bedrag voor de hosting, domeinnaam en onderhoud van de website van 60 euro* per jaar.

* bedragen zijn excl.21% btw